Monomer nyomtatható
öntapadó fólia

Monomer nyomtatható öntapadó fóliáink elsősorban beltéri felhasználásra ajánlottak, de rövid távú kültéri alkalmazásra is megfelelőek, sík felületen.

A monomer nyomtatható fóliák gazdaságos megoldást jelentenek akár rövidtávú felhasználás esetén is, mindemellett stabilis megbízható terméksorozat, mely fényes és matt verzióban is elérhető fehér és áttetsző kivitelben is.

Permanens, eltávolítható és ultra eltávolítható ragasztóréteggel ellátott verzió is rendelkezésre áll az alkalmazási igényhez legmegfelelőbb megoldáshoz. A légcsatornás és akár ultra eltávolítható ragasztóréteggel is elérhető termékünk a legmegfelelőbb megoldás az egyéni és gyors felszerelés esetén, amikor a felhasználás rövidtávú, és fontos a gyors ragasztómentes eltávolítás.

A monomer nyomtatható öntapadó fóliák sorozat természetesen rendelkezik kompatibilis fényes és matt laminátumokkal is. Solvent, latex és UV nyomtatók esetén is megfelelően alkalmazható termékek. Adott monomer fólia további információi megtalálhatók a technikai adatlapokon valamint ICC profilok elérhetők az alábbi linken:

ICC profilok